fbpx

HARDENBERG 0523-261683 | ENSCHEDE 053-4317554

Elektrotechniek Hardenberg

Elektrotechniek Hardenberg

Bent u opzoek naar een elektrotechnisch installatiebedrijf in Hardenberg? Dan ben u bij Otterman techniek op het juiste aders. De specialisten van Otterman kunnen u helpen bij het ontwerpen, plaatsen en aansluiten van elektrotechnische installaties in gebouwen en voor de industrie.

Vrijwel ieder gebouw dat vandaag de dag wordt opgeleverd zit vol met elektrische apparaten en vernuften. Denk hierbij aan bijvoorbeeld klimaatbeheerssystemen, gebouwautomatisering of domotica. Om deze apparatuur (met elkaar) te laten functioneren zijn goede elektronische installaties nodig. Otterman Techniek in Hardenberg kan dergelijke elektronische installaties uitdenken, berekenen, tekenen, leveren en installeren.

Direct contact met het elektrotechnisch installatiebedrijf in Hardenberg? Neem dan contact op met Otterman Techniek.

Otterman Techniek installatie en elektrotechniek Hardenberg

Zet u de vakmensen van Otterman techniek in, dan bent u verzekerd van echte specialisten op het gebied van zowel installatie- al elektrotechnische werkzaamheden.

Otterman techniek is al meer dan 80 jaar een begrip in de regio. Opgestart in 1935 als een winkel in de Voorstraat te Hardenberg en inmiddels uitgegroeid tot een installatiebedrijf met gemiddeld 50 medewerkers en vestigingen in Hardenberg en Enschede. Otterman techniek beschikt over zowel de kennis als het personeel om u goed te adviseren en het complete systeem te installeren.

Vragen, een offerte ontvangen of direct een afspraak inplannen? Neem dan contact op met Otterman Elektrotechniek Hardenberg, vul hiervoor het contactformulier in of bel 0523-261683.

Vestiging Hardenberg

 • Handelsstraat 40
  7772TR Hardenberg
 • Postbus 147
  7770AC Hardenberg
 • T: 0523-261683
  F: 0523-260683
 • E:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Vestiging Enschede

 • Josink Hofweg 20
  7545 PP Enschede
 • T: 053-4317554
 • E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij werken in de volgende sectoren: