fbpx

HARDENBERG 0523-261683 | ENSCHEDE 053-4317554

Gasfitter Enschede

Gasfitter Enschede

Gasfitter in Enschede of omgeving nodig? Otterman Techniek is het installatiebedrijf in Enschede. Wij zijn werkzaam in de gehele regio en beschikken uiteraard uitsluiten over ervaren, goed opgeleide installateurs waaronder gespecialiseerde gasfitters.

Onze gasfitters werken zowel ondergrondse als bovengrondse gasleidingen en installaties. Onze gecertificeerde gasfitters in Enschede werken voor zowel bedrijven en werken zowel aan nieuwbouw als renovatieprojecten.

Zoekt u een gasfitter in Enschede? Neem dan gerust eens contact op met Otterman Installatietechniek. Otterman Techniek werkt hoofdzakelijk voor zakelijke opdrachtgevers en niet rechtstreek voor de particuliere markt.

Gecertificeerde gasfitter Enschede

Otterman Techniek in Enschede heeft het certificaat “erkend gasfitter”, schakelt u een gasfitter in via Otterman Techniek, dan kunt u erop vertrouwen dat de werkzaamheden netjes, goed maar bovenal vakkundig worden uitgevoerd.

Wist u dat vanaf de tweede helft van 2019 alleen gecertificeerde installatiebedrijven nog cv-ketels, gasverbrandingsinstallaties, rookgasafvoeren en luchttoevoeren mogen plaatsen en onderhouden?

Uiteraard beschikt Otterman techniek over zowel goed opgeleide gasfitters als alle nodige bedrijfscertificeringen zodat wij alle installatiewerkzaamheden goed en veilig voor u kunnen uitvoeren.

Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan direct contact op met Otterman Techniek.

Otterman Techniek, het installatiebedrijf in Enschede

Otterman Techniek is het installatiebedrijf in Enschede en al meer dan 80 jaar een begrip in de regio! Opgestart in 1935 als winkel en later als installatiebedrijf aan de Voorstraat in Hardenberg en inmiddels gegroeid naar een bedrijf met gemiddeld 50 met vestigingen in Hardenberg en in Enschede.

Otterman Techniek heeft een naam hoog te houden als het gaat om het leveren van onberispelijke kwaliteit en de beste service. We doen dat door constant te investeren in de kennis van onze medewerkers. Zo zijn we steeds in staat om u te adviseren over de zin van nieuwe technieken en u te behoeden voor onnodige investeringen.

Om deze kwaliteit te kunnen waarborgen is Otterman Techniek in het bezit van alle daarvoor benodigde certificaten en erkenningen.

Heeft u vragen aan Otterman Techniek? Neem dan gerust eens contact met ons op, stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem telefonisch contact op via 053-4317554.

Vestiging Hardenberg

 • Handelsstraat 40
  7772TR Hardenberg
 • Postbus 147
  7770AC Hardenberg
 • T: 0523-261683
  F: 0523-260683
 • E:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Vestiging Enschede

 • Josink Hofweg 20
  7545 PP Enschede
 • T: 053-4317554
 • E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij werken in de volgende sectoren: