fbpx

GRAMSBERGEN 0523-26 16 83 | ENSCHEDE 053-431 75 54

Techniek van morgen

Techniek van morgen

Otterman Techniek: adviseurs en installateurs die elke vraag van opdrachtgevers zien als een mogelijkheid om zich te onderscheiden. Van eenvoudige opdrachten tot complexe projecten; wij leveren de kwaliteit die u verwacht. Maar liever nog willen wij uw verwachtingen overtreffen en u iets extra’s bieden.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is daarbij het uitgangspunt. De mensen van Otterman Techniek gaan met u in gesprek, luisteren naar uw wensen en vragen, denken mee over de problematiek en de mogelijkheden en leveren de oplossing. Wij spreken uw taal, kennen uw vakgebied en beschikken over de benodigde kennis om samen met u tot de beste oplossing te komen.

Samen staan we sterk

Comfortabel, veilig, functioneel, betrouwbaar, innovatief, flexibel, duurzaam; aan welke eisen uw opdracht ook moet voldoen, Otterman Techniek werkt samen met u aan de realisatie van uw project en het behalen van uw doelstellingen. Of het nu gaat om de inrichting van een clean room, operatiekamer, industriële installatie of een nieuwe woning.

De beste oplossing

De beste oplossing betekent maatwerk volgens de meest recente ontwikkelingen in onze vakgebieden elektrotechniek, werktuigbouwkunde, industriële installaties, ICT en meet- en regeltechniek. Wij investeren doorlopend in de kennis van onze medewerkers en zijn zodoende altijd in staat u te adviseren en totaaloplossingen te bieden op basis van de nieuwste technieken binnen deze disciplines.

Zo biedt onze ‘techniek van morgen’ u een optimaal werk- en woonklimaat.

Vestiging Gramsbergen

  • Doorbraakweg 26
    7783 DC Gramsbergen
  • T: 0523 - 26 16 83
  • E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Vestiging Enschede

  • Josink Hofweg 20
    7545 PP Enschede
  • T: 053-431 75 54
  • E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij werken in de volgende sectoren: