arrow-leftarrowchevrondecoratie-linksdecoratie-rechtsArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding minusnotification-closephoneplayplussearch-glass third wave
Voor spoed of vragen neem contact met ons op via
Onderdeel van

De techniek van morgen begint vandaag

south

Otterman helpt bij jouw energietransitie

We kunnen er niet meer om heen. Huizen worden gasloos opgeleverd, steeds meer daken worden verrijkt met zonnepanelen en de vraag naar (hybride) warmtepompen is groot. Logisch ook, want een duurzaam huis of kantoorpand is op de lange termijn goedkoper in gebruik en beheer en natuurlijk beter voor het milieu.

 

Er zijn meerdere manieren om te verduurzamen en Otterman helpt bij iedere stap. Van advies tot installatie en alles wat daar tussen zit. Het is momenteel wel heel erg druk als het gaat om duurzame aanvragen. We werken met man en macht om iedere aanvraag zo goed, en zo snel mogelijk te behandelen. Vanwege de drukte kan het daarom dus gebeuren dat het wat langer duurt dan normaal. We behandelen iedere aanvraag, mits volledig en duidelijk aangevraagd, op chronologische wijze. Wij zullen jou informeren over de status van de aanvraag, de levertijden en de dag van installatie.

Ik wil een offerte van een duurzame installatie, maar hoe doe ik dat?

Bij Otterman worden aanvragen rondom (hybride) warmtepompen en zonnepanelen in samenwerking met Morrenhof-Jansen behandeld. Vanwege de drukte hanteren we tot nadere order een offertestop. Wil je toch alvast je gegevens en aanvraag plaatsen, vul dan dit formulier in. We nemen dan pas na de offertestop weer contact met je op.