arrow-leftarrowchevrondecoratie-linksdecoratie-rechtsArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding minusnotification-closephoneplayplussearch-glass third wave
Voor spoed of vragen neem contact met ons op via
Onderdeel van

Over ons

south

Geschiedenis

Otterman Techniek B.V is al meer dan 80 jaar een begrip in Hardenberg en omgeving.

Opgestart in 1935 als winkel en later als installatiebedrijf door Gerard Otterman aan de Voorstraat in Hardenberg. Een familiebedrijf met de focus op utiliteitsbouw en elektrotechniek. Echter zonder bedrijfsopvolging vanuit de familie en daarom in 2003 overgenomen door Martin Hulsbeek & Dennis Hanstede (als zwagers zijnde ook familie).

Otterman is in januari 2022 onderdeel geworden van het familiebedrijf Morrenhof-Jansen, waarbij Martin en Dennis toegetreden zijn tot de directie. Met deze overname kwam ook de verhuizing van Hardenberg naar Gramsberen. Waar Otterman startte met 5 medewerkers is Otterman gegroeid naar een bedrijf met meer dan 80 medewerkers, verdeeld over twee vestigingen; Gramsbergen en Enschede. Actief in de sectoren wonen, werken, zorg, industrie en altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in hun vakgebied: ‘De Techniek van morgen’.

 

Tegenwoordig staat Otterman Techniek bekend als een veelzijdige systeemintegrator op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde, industriële installaties, ICT en meet- en regeltechniek. Met een vakkundig team van adviseurs en installateurs zien ze elke klantvraag als een mogelijkheid om zich te onderscheiden en verwachtingen te overtreffen!

Als bedrijf blijven ze de slagvaardigheid houden van een kleine organisatie, met de kennis en kunde van een grote organisatie.

  • Op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen;
  • Kennis te delen, ook door te investeren in het team;
  • Rekening te houden en verantwoordelijkheid te nemen;
  • Persoonlijk betrokken te zijn!

Ook benieuwd naar de techniek van morgen?
Gramsbergen 0523-26 16 83 | Enschede 053- 431 75 54

Wij zijn Kiwa Gecertificeerd voor
Brandmeld- en ontruimingsalarminstalaties