arrow-leftarrowchevrondecoratie-linksdecoratie-rechtsArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding minusnotification-closephoneplayplussearch-glass third wave
Voor spoed of vragen neem contact met ons op via
Onderdeel van

Onze klanten

south

Zorg & Welzijn

Otterman Techniek is een vooruitstrevende installateur binnen de zorg- en welzijnsector. Met hun uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van medische technologie en innovatieve oplossingen, staan ze bekend om hun uitstekende dienstverlening. Ons team van deskundige medewerkers werkt nauw samen met zorgprofessionals om ervoor te zorgen dat de installaties efficiënt en betrouwbaar zijn en aan de hoogste kwaliteitsstandaarden voldoen. Dankzij hun snelle respons en effectieve problemenoplossing, kunnen zorgverleners zich volledig richten op hun belangrijke werk.

Onderwijs

Otterman Techniek heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een betrouwbare en professionele partner in het onderwijs. We hebben veelvuldig  zowel de werktuigbouwkundige als elektrische vraagstukken binnen het onderwijs opgepakt.

In veel gevallen is Otterman vanaf het begin betrokken geweest bij projecten, waardoor wij een goed inzicht hebben in de specifieke behoeften en wensen van onze opdrachtgevers.

Dit heeft geresulteerd in een goede samenwerking en een succesvolle uitvoering van de opdrachten. Otterman staat bekend om hun vakkundigheid en flexibiliteit, wat ons in staat stelt om aan de uiteenlopende behoeften van het onderwijs te voldoen.

Ziekenhuizen

Otterman Techniek verstaat zijn vak; niet gek dat we daarom ook voor meerdere ziekenhuizen de installaties hebben verzorgd en nog stees servicen.

Als installateur hebben zij zowel elektrische als waterinstallaties uitgevoerd binnen ziekenhuizen, waarbij we rekening continu rekening houden met de hogere eisen die gelden voor dit soort omgevingen.

Dankzij onze vakkundigheid en flexibiliteit zijn de bijzondere opdrachten en werkomgevingen geen probleem.

Gemeente & Overheid

Als installatiepartner zijn wij van Otterman Techniek de ideale partij voor overheden en gemeentes. Duurzaamheid is steeds belangrijker binnen en wij lopen daarin voorop. Wij bieden diverse duurzame oplossingen binnen de energiebranche, zoals zonnepanelen, warmteterugwinning en warmtepompen.

Dankzij onze jarenlange ervaring en deskundigheid kunnen wij deze oplossingen efficiënt en professioneel installeren en onderhouden. Wij streven altijd naar het maximaliseren van de duurzaamheid en energie-efficiëntie voor onze klanten. Bovendien bieden wij deskundig advies en begeleiding bij deze energietransities.

Kantoorhuisvesting

Wij zijn uw installateur als het gaat om de bouw van kantoorpanden en kantoorhuisvesting. Dankzij onze expertise en jarenlange ervaring kunnen wij bijdragen aan een ideaal werkklimaat voor uw medewerkers.

Wij installeren en onderhouden diverse systemen, zoals verwarming, ventilatie, airconditioning en sanitair, en zorgen ervoor dat deze optimaal afgestemd zijn op de behoeften van uw pand en uw werknemers. Zo kunt u rekenen op een comfortabel en gezond binnenklimaat.

Bij Otterman hebben we toegang tot de experts op het gebied van gebouwbeheersystemen en meet- en regeltechniek.