fbpx

HARDENBERG 0523-261683 | ENSCHEDE 053-4317554

Herman Hofsink

Herman Hofsink

Projectleider service & onderhoud, Vestiging Hardenberg

Herman Hofsink

Projectleider service & onderhoud, Vestiging Hardenberg

Je ‘opwerken’ binnen een bedrijf? Herman Hofsink heeft er ervaring mee! Als stagiair is hij bij Otterman begonnen.

 

Je ‘opwerken’ binnen een bedrijf? Herman Hofsink heeft er ervaring mee! Als stagiair is hij bij Otterman begonnen. Later officieel in dienst gekomen als elektromonteur, vervolgens gevraagd voor de functie van tekenaar, daarna heeft hij de werkvoorbereiding verzorgd en uiteindelijk is hij doorgegroeid naar projectleider; zijn huidige functie!

Zijn opgedane werkervaring in diverse functies komen nu samen. Hij houdt zich bezig met een gedeelte van de werkvoorbereiding, calculatie, maakt offertes en verzorgt vrijwel continu de planning. Als projectleider service & onderhoud komen namelijk alle (ad hoc) service & onderhoud aanvragen bij hem terecht. Aan Herman de schone taak om de planning zó te krijgen om met het aantal beschikbare monteurs elke klant (binnen een zo kort mogelijke termijn) tevreden te houden. 

In zijn veelzijdige functie vragen veel dingen (tegelijkertijd) zijn aandacht. Hij houdt van de dynamiek, echter kan hij niet aan alles altijd evenveel tijd besteden. Momenteel komen er namelijk veel service aanvragen binnen, maar zijn er niet voldoende servicemonteurs (loodgieters, elektriciens). Wanneer zich er meer servicemonteurs bij het team zouden voegen, kan Herman makkelijker zijn planning rond krijgen, waardoor Herman meer tijd zal krijgen om bijvoorbeeld op pad te gaan naar klanten!

Herman vindt Otterman Techniek een plezierig bedrijf met een gezellige sfeer en ontwikkelingsmogelijkheden. Hij krijgt veel vrijheid in zijn functie en heeft betrokken bazen die soms wel eens op de rem trappen, omdat ze een goede balans tussen werk & privé belangrijk vinden. 

Doorgroeien zoals Herman? Of ben je loodgieter, elektricien en wil je aan de slag als servicemonteur in de regio? Klik dan hier voor onze beschikbare vacatures!
Of stuur je cv (open sollicitatie) naar Tessa Kamphuis-Green: hDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Vestiging Hardenberg

 • Handelsstraat 40
  7772TR Hardenberg
 • Postbus 147
  7770AC Hardenberg
 • T: 0523-261683
  F: 0523-260683
 • E:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Vestiging Enschede

 • Josink Hofweg 20
  7545 PP Enschede
 • T: 053-4317554
 • E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij werken in de volgende sectoren: