arrow-leftarrowchevrondecoratie-linksdecoratie-rechtsArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding minusnotification-closephoneplayplussearch-glass third wave
Voor spoed of vragen neem contact met ons op via
Onderdeel van

Nieuwbouw Oldenzaal

south

In september 2022 zijn wij gestart aan een nieuw project in Oldenzaal, daar wordt het gebied aan de Bernard van Meursstraat en de Jacob Catsstraat opnieuw ingericht met onder andere 6 patiowoningen en 2 bouwblokken van 6 eengezinswoningen. In opdracht van WBO Wonen is Van Wijnen Eibergen eind oktober gestart met de bouw van deze huurwoningen in de Oldenzaalse wijk De Thij.

Wij verzorgen de E- en W-installatie van deze 18 woningen. Van riolering, lucht-water warmtepompen, technische ruimte, elektra tot aan vloerverwarming en ventilatie.

Als de bouw volgens planning verloopt worden de woningen in 2023 in het tweede kwartaal opgeleverd.

Superloft Groningen

In opdracht van ter Steege Bouw Vastgoed Hardenberg, bouwen we mee aan 48 superlofts in Groningen. Een van de kenmerken van Superlofts is het gebruik van duurzame en energiezuinige concepten

Wiko Dakkapellen

Op steenworp afstand van onze vestiging in Enschede heeft Wiko Dakkapellen hun nieuwe productiehal, showroom en kantoor laten bouwen.

Logistiek centrum terStal Almelo

Afgelopen zomer begon terStal Familiemode met de bouw van een nieuw logistiek centrum in Almelo. Aan ons de eer om alle gebouw-gebonden installaties uit te voeren.