fbpx

HARDENBERG 0523-261683 | ENSCHEDE 053-4317554

Zonnepanelen installateur

Zonnepanelen installateur

Zonnepanelen laten plaatsen? Laat deze dan te allen tijde plaatsen door een zonnepanelen installateur. En kiest u een installateur, zorg er dan voor dat dit en erkend, gediplomeerd installateur is.

Otterman Techniek beschikt over eigen, goed opgeleide en erkende zonnepanelen installateurs. Otterman Techniek is het installatiebedrijf in Hardenberg en al meer dan 80 jaar een begrip in de regio! Opgestart in 1935 als winkel en later als installatiebedrijf aan de Voorstraat in Hardenberg en inmiddels gegroeid naar een bedrijf met gemiddeld 50 met vestigingen in Hardenberg en in Enschede.

Zonnepanelen laten plaatsen?

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen? Laat u dan informeren over de mogelijkheden. Bent u bijvoorbeeld benieuwd of uw dag geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen, of bent u benieuwd naar de terugverdientijd op de eventuele investering? De specialisten van Otterman techniek geven graag antwoord op uw vragen.

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen. Maar, ons bedrijf is volledig gespecialiseerd in duurzaam bouwen en het toepassen van zelfvoorzienende oplossingen bij nieuwbouwprojecten en het verduurzamen van bestaande bouw.

Denk hierbij aan onder andere aan:

 • Het plaatsen van zonnepanelen
 • Het plaatsen van een zonneboiler
 • Het plaatsen van een warmtepompinstallatie

Bent u benieuwd naar hoe wij uw woning kunnen verduurzamen? Neem dan gerust eens contact op met Otterman Techniek. Samen kunnen wij kijken naar uw wensen en de mogelijkheden bespreken.

Zonnepanelen installateur Overijssel

Otterman techniek werkt in heel Overijssel. Maar vanuit onze vestigingen in Hardenberg en Enschede zijn wij ook vaak te vinden in de provincies Drenthe en Gelderland. Bent u opzoek naar een erkend Zonnepanelen installateur in Overijssel, een Zonnepanelen installateur in Drenthe of een Zonnepanelen installateur in Gelderland? Dan bent u bij Otterman Techniek aan het juiste adres.

Als het gaat om het leveren van onberispelijke kwaliteit en de beste service, dan heeft Otterman Techniek een naam hoog te houden. Wij doen dit door constant te investeren in de kennis van onze medewerkers. Zo zijn we steeds in staat om u te adviseren over de zin van nieuwe technieken en u te behoeden voor onnodige investeringen. Om deze kwaliteit te kunnen waarborgen is Otterman Techniek in het bezit van alle daarvoor benodigde certificaten en erkenningen.

Heeft u vragen aan Otterman Techniek? Neem dan gerust eens contact met ons op, stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem telefonisch contact op via 0523-261683.

Vestiging Hardenberg

 • Handelsstraat 40
  7772TR Hardenberg
 • Postbus 147
  7770AC Hardenberg
 • T: 0523-261683
  F: 0523-260683
 • E:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Vestiging Enschede

 • Josink Hofweg 20
  7545 PP Enschede
 • T: 053-4317554
 • E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij werken in de volgende sectoren: