fbpx

HARDENBERG 0523-261683 | ENSCHEDE 053-4317554

Frank Velner

Frank Velner

1e monteur, installatietechniek Vestiging Enschede

Frank Velner

Eerste monteur, installatietechniek Vestiging Enschede

Frank is eerste monteur installatietechniek. Op diverse vlakken inzetbaar, maar met werkzaamheden op een nieuwbouw maak je hem het meest gelukkig.

Frank is eerste monteur installatietechniek. Op diverse vlakken inzetbaar, maar met werkzaamheden op een nieuwbouw maak je hem het meest gelukkig. Frank is een rustige man en zeer oplossingsgericht. Waar een ander het opgeeft, kijkt hij nét even verder.

Frank werkt sinds 2015 voor Otterman Techniek. Hij geeft aan dat Otterman zich onderscheid door de diverse specialisaties. Hierdoor werkt hij aan aansprekende, moderne en uitdagende projecten. Dit wisselt hij af met onderhoudswerkzaamheden, waarbij hij zijn oplossingsgerichtheid kan inzetten.

Door bij Otterman Techniek met de ‘techniek van morgen’ te mogen werken, gaat Frank werkelijk elke dag met plezier naar het werk. Inmiddels is hij zelfs begonnen aan een middag/avond opleiding, zodat hij weer op de hoogte is van de nieuwste technieken en nóg breder inzetbaar is.

Wil jij ook werken aan de techniek van morgen? Of werken en leren? Ambieer je een functie als bijvoorbeeld eerste monteur of servicemonteur? Klik dan hier voor onze beschikbare vacatures! Of stuur je cv (open sollicitatie) naar Tessa Kamphuis-Green: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Vestiging Hardenberg

 • Handelsstraat 40
  7772TR Hardenberg
 • Postbus 147
  7770AC Hardenberg
 • T: 0523-261683
  F: 0523-260683
 • E:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Vestiging Enschede

 • Josink Hofweg 20
  7545 PP Enschede
 • T: 053-4317554
 • E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij werken in de volgende sectoren: