fbpx

HARDENBERG 0523-261683 | ENSCHEDE 053-4317554

Gert Veurink

Gert Veurink

Servicemonteur E & W Vestiging Hardenberg

Gert Veurink

Servicemonteur E & W Vestiging Hardenberg

Gert is erg praktijkgericht en daarom past zijn huidige functie als servicemonteur goed bij hem als persoon.

 

Gert Veurink is als servicemonteur Elektrotechniek & Werktuigbouwkunde in hart & nieren; 30 jaar werkzaam in het vak, sinds 2014 voor Otterman Techniek. In de jaren daarvoor had hij al positieve berichten over het bedrijf gehoord, een oud-collega van hem was namelijk op een eerder moment al overgestapt naar Otterman. Inmiddels werkt hij er zelf ook en het bevalt hem prima!

Gert is erg praktijkgericht en daarom past zijn huidige functie als servicemonteur goed bij hem als persoon. Hij is absoluut geen stilzitter en geeft aan dat hij voor zijn werk werkelijk overal komt, soms bij maar liefst 7 verschillende klanten op 1 dag. Dit is –afhankelijk van de situatie bij de klant- mogelijk, omdat zijn klanten allemaal in de omgeving zijn gevestigd.

Elke servicemonteur heeft bij Otterman de beschikking over een tablet, waardoor ze snel kunnen schakelen en nieuwe, digitale werkbonnen binnen no time inzichtelijk hebben. Bij Gert wijzigt de planning namelijk nog wel eens; als servicemonteur lost hij namelijk ook storingen op. Storingen kunnen ervoor zorgen dat bijvoorbeeld een hele productie stil ligt – iets wat vaak zo snel mogelijk verholpen moet worden.

Gert geeft aan dat de kwaliteit van Otterman erg hoog ligt. Dit komt onder andere door een goed opgeleid team, de flexibiliteit en dat er veel waarde aan wordt gehecht om zo goed mogelijk op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken (de ‘techniek van morgen’).

Wil jij ook zo’n afwisselende baan als Gert? Met planningen die per dag kunnen verschillen, verschillende vraagstukken, ad hoc werkzaamheden en dat allemaal in de buurt van Hardenberg of Enschede? Klik dan hier voor onze beschikbare vacatures! Of stuur je cv (open sollicitatie) naar Tessa Kamphuis-Green: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Vestiging Hardenberg

 • Handelsstraat 40
  7772TR Hardenberg
 • Postbus 147
  7770AC Hardenberg
 • T: 0523-261683
  F: 0523-260683
 • E:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Vestiging Enschede

 • Josink Hofweg 20
  7545 PP Enschede
 • T: 053-4317554
 • E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij werken in de volgende sectoren: