fbpx

HARDENBERG 0523-261683 | ENSCHEDE 053-4317554

Matthijs Bijlsma

Matthijs Bijlsma

Engineer / BIM Modelleur Vestiging Hardenberg

Matthijs Bijlsma

Engineer / BIM Modelleur Vestiging Hardenberg.

In 2006 begonnen als BBL-er (werken en leren) bij Otterman. Inmiddels volleerd elektromonteur en leidinggevende op een project.

 

Matthijs is in 2006 begonnen als BBL-er (werken en leren) bij Otterman Techniek. Inmiddels werkzaam als volleerd elektromonteur en leidinggevende op een project. In 2014 heeft hij 2 jaar voor een ander bedrijf gewerkt, een plek waar hij in het diepe is gegooid en veel heeft geleerd. Echter hebben de specialismes, de diverse branches en de moderne werkwijze van Otterman Techniek er tóch voor gezorgd dat hij destijds weer terug is gegaan naar zijn eerste (en huidige) werkgever.

Matthijs haalt zelf het meeste werkplezier uit projecten in de utiliteitsbouw. Hij geeft aan dat dit het meest veelzijdige werk is, omdat je zowel elektrotechnische- als installatie werkzaamheden verricht. Daarnaast vereist het veel nauwkeurigheid. Hij zou nog graag een opleiding willen volgen tot leermeester, zodat hij leerling-monteurs aan zijn zijde mag gaan begeleiden. Hij kijkt hij er naar uit om in de toekomst een toegevoegde waarde voor hen te mogen zijn.

Otterman Techniek is een mooi, innovatief en jong bedrijf. Een bedrijf waarbij de eigenaren niet boven het personeel staat, maar er naast. Een nuchter bedrijf waar men open staat voor verandering en waar kwaliteit altijd bovenaan staat, aldus Matthijs.

Wil jij, net zoals Matthijs, met de nieuwste technieken aan de slag in diverse branches? Zoek je een stageplaats óf wil je doorgroeien naar een andere functie i.c.m. een opleidingstraject? Klik dan hier voor onze beschikbare vacatures! Of stuur je cv (open sollicitatie) naar Tessa Kamphuis-Green: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

Vestiging Hardenberg

 • Handelsstraat 40
  7772TR Hardenberg
 • Postbus 147
  7770AC Hardenberg
 • T: 0523-261683
  F: 0523-260683
 • E:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Vestiging Enschede

 • Josink Hofweg 20
  7545 PP Enschede
 • T: 053-4317554
 • E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij werken in de volgende sectoren: