fbpx

HARDENBERG 0523-261683 | ENSCHEDE 053-4317554

Patrick Vissers

Patrick Vissers

Vestigings- en projectleider, vestiging Enschede.

Patrick Vissers

Vestigings- en projectleider, vestiging Enschede.

Patrick werkt sinds 2015 voor Otterman Techniek. "een dynamisch & fris bedrijf met een open & eerlijke cultuur"

 

Een goede (werk)voorbereiding kun je gerust aan Patrick overlaten! Geboren in een ondernemers gezin, maakt dat hij zich van jongs af aan sterk verantwoordelijk voelt voor zijn werk. Patrick is werkzaam voor de vestiging in Enschede als projectleider en heeft daarnaast een leidinggevende functie. Als aanspreekpunt voor de klanten van de vestiging in Enschede heeft hij zowel een buiten- als binnendienst functie. Hij gaat regelmatig op pad naar klanten / projecten, calculeert, maakt offertes, plant de monteurs in en zorgt er vervolgens voor dat ieder zorgeloos aan het werk kan gaan.

 

Patrick werkt sinds 2015 voor Otterman Techniek. Hij vindt het een dynamisch & fris bedrijf met een open & eerlijke cultuur en waar de lijnen ook werkelijk kort zijn! De verantwoordelijkheid en de veelzijdigheid van zijn functie geven hem veel voldoening. Wat hem daarnaast aanspreekt is het feit dat hij voor een sterk groeiende organisatie werkt en dat hij zelf ook de mogelijkheid krijgt om te groeien in zijn functie. Met een betrokken team van 20 monteurs, zetten ze in Enschede dagelijks samen de schouders er onder, waarbij kwaliteit en vakmanschap ook ècht voorop staan!

Wil jij ook graag werken voor de vestiging in Enschede? Ambieer je een functie als bijvoorbeeld 1e monteur of servicemonteur? Klik dan hier voor onze beschikbare vacatures! Of stuur je cv (open sollicitatie) naar Tessa Kamphuis-Green: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – wij gaan zorgvuldig met je gegevens om.

 

Vestiging Hardenberg

 • Handelsstraat 40
  7772TR Hardenberg
 • Postbus 147
  7770AC Hardenberg
 • T: 0523-261683
  F: 0523-260683
 • E:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Vestiging Enschede

 • Josink Hofweg 20
  7545 PP Enschede
 • T: 053-4317554
 • E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij werken in de volgende sectoren: